Ingredience:
pasta: fusilli,
cibule, houby (nejlépe čerstvé), zelené olivy, olivový olej, sůl, rajčata
cherry, peperoncino, červené víno, parmigiano, sugo di pomodori.
Postup:
Nejdříve
připravíme sugo: dáme na pánev olivový olej a nadrobno nakrájenou cibuli, poté přidáme houby. Tuto směs mícháme. Přidáme peperoncino a
špetku soli. Poté přidáme nakrájené olivy a trochu sugo di pomodori, zamícháme,
přikryjeme pokličkou. Pokud se nám zdá, že sugo vypadá vysušeně, přidáme trochu
vody. Na závěr dáme do suga trochu červeného vína a mícháme.
Těstoviny
vaříme cca 6 minut v horké osolené vodě (potřeba sledovat, podle značky
těstovin). Hotové těstoviny dáme do suga a mícháme.
Na
hotové těstoviny nasypeme parmezán. Doporučuji pít dobré červené víno.
Buon
appetito!
Žádné komentáře:
Okomentovat